Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

AMINO BODY CONTROL

AMINO BODY CONTROL
€46,20
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Overig

Inhoudsstoffen per capsule: l-ornithine 62,5 mg, l-phenylalaline 62,5 mg, l-lysine 120 mg, l-arginine 90 mg, l-glycine 50 mg, nicotinamide 15 mg, l-carnitine tartarate 50 mg, chlorella 50 mg

Overige stoffen: microcrystalline cellulose 86 mg, silica 6 mg, magnesiumstearaat 8 mg

Allergenen informatie: Bevat geen suiker, zout, tarwe, gluten, mais, melk, ei of conserveringsmiddelen

Gebruik: Tenzij anders aanbevolen 3 maal per dag 1 capsule 30 minuten voor de maaltijd

Bewaaradvies: Droog en koel bewaren, maar niet in de koelkast. Buiten bereik van kinderen houden

Hoeveelheid: 90 capsules

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Dana 13-05-2019 14:38

Ik ben zo enorm blij met het resultaat na 5 maanden! Daarnaast valt het me reuze mee; door te focussen op het gebruik van ingrediënten (en zelfs ondanks soms flink 'zondigen') in combinatie met Amino Body Control ben ik de kilo's kwijt die me het meest in de weg zaten. Mijn figuur is veranderd, ik pas weer in jurkjes van 2 maten minder! Ook mijn spieropbouw is verbeterd, ik heb een betere conditie en mijn beginnende overgangsklachtjes zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Het gaat natuurlijk niet vanzelf, maar ik drink en eet gezond en lekker.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.