Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

D-MANNOSE

€28,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

D-Mannose is een enkelvoudig suiker dat van nature in geringe hoeveelheden voorkomt in bepaalde vruchten, waaronder de veenbes. Eind jaren tachtig van de vorige eeuw is ontdekt dat mannose tegen de E. coli bacterie kon werden ingezet, die in 90 % van de gevallen blaasontsteking veroorzaakt. Deze bacterie is standaard aanwezig in ons darmstelsel en verplaatst zich soms via de genitale weg naar de urinewegen.

In de urinewegen hecht D-mannose zich aan de E.coli. Vervolgens wordt de E.coli niet gedood of beschadigd, maar uitgespoeld met de urine. Vrijwel alle geconsumeerde mannose komt onveranderd in de urine terecht, waardoor is deze suiker ook niet van invloed is op de de suikerspiegel.

Gebruik: 1 tot 3 keer per dag 3 capsules. Neem het met water in of met ongezoet vruchtensap, zoals bijvoorbeeld veenbessensap. Voor jonge kinderen de helft van de dosering gebruiken.

Inhoudsstoffen (op basis van 3 capsules) Hoeveelheid: ADH %
Calorieën 6  
Koolhydraten 1,5 g  < 1 %
Suikers 1,5 g  +
D-Mannose 1,5 g (1500 mg) +

*          Het ADH percentage is gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën.

+          De ADH is niet vastgesteld.

Overige stoffen: Gelatine (capsule), Stearinezuur en Magnesiumstearaat van plantaardige oorsprong, Silicium en Rijstemeel.

Allergenen informatie: Bevat geen zout, gist, tarwe, gluten, soja, melk, ei, schelpdieren of conserveringsmiddelen.

Waarschuwing: Binnen 24 uur moet er verbetering optreden. Is dit niet het geval, dan kan het zijn dat een andere bacterie de veroorzaker is van de blaasontsteking en moet een reguliere behandeling worden ingezet. Neem in dat geval contact op met uw arts.

Hoeveelheid: 120 capsules

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.