Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

METHYL B12 ACTIVE

METHYL B12 ACTIVE
€21,80
Beschikbaarheid: Op voorraad

Samenstelling
Bevat per kauwtablet:
Methylcobalamin 1500 mcg
Foliumzuur 0.20 mg

Overige stoffen: Mannitol, Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate, Anhydrate Citrate Magnesium, Aromatic Alcohol Natural Flavor

Allergenen informatie:
Bevat geen suiker, zout, gist, tarwe, gluten, maïs, soja, melk, ei of conserveringsmiddelen.

Beschrijving:
Cobalamines zijn in water oplosbare verbindingen met vitamine B12 activiteit. Het zijn de enige bekende natuurlijk voorkomende kobalt houdende verbindingen in de natuur.
Een van de voordelen van suppletie met methylcobalamine is dat het lichaam direct beschikt over de biologisch actieve (co-enzym)vormen van vitamine B12. Aangezien oxidatieve stress een rol kan spelen bij een vitamine B12-tekort kan suppletie met een gereduceerde vorm van vitamine B12 (methylcobalamine) voordelen hebben boven een geoxideerde vorm van vitamine B12.

Non GMO

Gebruik: Tenzij anders voorgeschreven 1 keer per dag 1 kauwtablet tegelijk met de maaltijd.

Waarschuwing: Natuurlijke middelen kunnen invloed hebben op sommige geneesmiddelen. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Inhoud: 60 kauwtabletten

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.