Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

MSM Gel

€13,05
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Bonusan

MSM gel wordt snel en goed opgenomen in de diepe cellagen van de huid. De gel is niet vet en daarom prettig in het gebruik.

MSM is een organisch gebonden vorm van zwavel. Het heeft een zeer laag molecuulgewicht en wordt daardoor gemakkelijk via de huid opgenomen. Al in de oudheid was het baden in de zwavelrijke hete bronnen een geliefde bezigheid. In veel hedendaagse kuuroorden blijkt het water ook rijk te zijn aan zwavelverbindingen. 

Zwavel behoort met calcium, magnesium, kalium, natrium en fosfor tot de macromineralen: mineralen die het lichaam dagelijks in grote hoeveelheden nodig heeft. Desondanks is het één van de meest onderschatte mineralen. Zo bestaat er bijvoorbeeld nog steeds geen referentie-inname (RI) voor zwavel. Desalniettemin is zwavel uit MSM een bestanddeel van belangrijke aminozuren en vrijwel alle eiwitten. 

Als belangrijke ondersteunende stof is Symphytum officinalis (smeerwortel) toegevoegd.

Ingrediënten: Aqua, methylsulfonylmethaan, (MSM), gewone smeerwortel (Symphytum officinale), ceteareth-30, carbomer, triethanolamine, oleum pinus, phenethyl alcohol, PPG-2 methyl ether, methylisothiazolinone.

Hoeveelheid: 100 milliliter 

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.