Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Natfarm Organic Maca

Natfarm Organic Maca
€12,08
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Overig

Maca (Lepidium meyenii Walpers) is een vaste plant met een penwortel die behoort tot de familie Brassicaceae. Het groeit alleen op bepaalde hoogten in de Andes (3500 tot 4500 m), in Peru en ook in Bolivia. Het voedingssupplement wordt verkregen met het meel van maca dat afkomstig is van de knol. 

Maca wordt vooral gebruikt om de vruchtbaarheid en seksuele kracht te verbeteren of om de symptomen veroorzaakt door de menopauze te verminderen. 

Samenstelling per capsule:
Maca 500 mg, plantaardige capsule: 95 mg

Gebruik: Tenzij anders aanbevolen 3 tot 6 capsules per dag innemen met een glas water

Bewaaradvies: Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Hoeveelheid: 60 capsules

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.