Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Natfarm Muira puama

Natfarm Muira puama
€9,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Overig

Muira puama (Ptychopetalum olacoides) is een kleine boom afkomstig uit de Amazone en kan een hoogte van 5 meter bereiken. De witte bloemen verspreiden een sterke geur van jasmijn. De wortels zijn sterk, veerkrachtig en geelachtig. Het groeit in het Amazonegebied, op het land, bij voorkeur op zanderige en kleigronden, rijk aan biologische zaken.

In de Braziliaanse kruidengeneeskunde staat muira puama nog steeds hoog aangeschreven vanwege zijn eigenschappen van seksuele stimulans met een reputatie als krachtig afrodisiacum. Het wordt gebruikt als een neuromusculair tonicum voor zwakte en verlamming, dyspepsie, menstruatiestoornissen, chronische reuma (actueel), seksuele impotentie en aandoeningen van het centrale zenuwstelsel.

Samenstelling per capsule:
Muira puama 300 mg, plantaardige capsule: 95 mg

Gebruik: Tenzij anders aanbevolen 3 tot 6 capsules per dag innemen tijdens de maaltijd.

Bewaaradvies: Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Hoeveelheid: 60 capsules

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.