Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

NEURONYL

€26,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Neuronyl is een breed aminozuurcomplex met onder andere taurine, L-glutamine, DL-fenylalanine, L-tryptofaan en L-tyrosine. Tryptofaan is een essentieel aminozuur. Het lichaam is dus volledig afhankelijk van tryptofaan uit de voeding. Van alle aminozuren komt tryptofaan echter het minst in de voeding voor. Voor dit product is uitsluitend de natuurlijke, linksdraaiende vorm van het aminozuur gebruikt. L-Glutamine is een niet-essentieel aminozuur, maar de behoefte kan als gevolg van levensstijlfactoren toenemen. Dit geldt ook voor de andere inhoudsstoffen in dit complex.

Samenstelling per capsule:
DL-Fenylalanine (DLPA) 50 mg
Vitis vinifera (druif) semen extract, gestandaardiseerd op minimaal 95% OPC 10 mg
UMP (uridine-5'-monofosfaat) 3 mg
Taurine 300 mg
L-Glutamine 200 mg
L-Tyrosine 50 mg
L-Tryptofaan 50 mg
CMP (cytidine-5'-monofosfaat) 5 mg

Hulpstoffen: Plantaardig magnesiumstearaat

Ingrediënten: Taurine, L-glutamine, capsulewand (cellulose (HPMC)), DL-fenylalanine, L-tryptofaan, L-tyrosine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), druivenpitextract (Vitis vinifera), CMP, UMP

Allergenen informatie: Bevat geen gluten, GGO, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, gelatine, maïs, gist, soja, lactose, toegevoegde sacharose

Gebruik: Tenzij anders aanbevolen dagelijks 1 tot 2 maal 1 capsule tenminste een half uur voor de maaltijd innemen. De capsules niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen.

Bewaaradvies: Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Hoeveelheid: 60 capsules

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.