Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

OMEGA-3 MINI GELS Plantovitamins

OMEGA-3 MINI GELS Plantovitamins
€16,40
Beschikbaarheid: Op voorraad

Vetzuren staan de laatste jaren erg in de belangstelling en er is veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Hoogwaardige vetzuren zijn belangrijk omdat ons lichaam ze nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Ze helpen bij de opbouw van sterke, flexibele celwanden en bij het in- en uitgaande verkeer van stoffen en daarmee met de instandhouding van een efficiënt en gezond metabolisme. Ze hebben een gunstige invloed op risicofactoren voor hart- en vaatziekten, zoals het gehalte van triglyceriden (vetdeeltjes) in het bloed, ontstekingsreacties en bloedstolling. Omega-3 vetzuren (visvetzuren) zijn meervoudig onverzadigde vetzuren die vooral voorkomen in vette vissoorten zoals haring, makreel, paling, zalm, forel en sardines. De vissen halen de EPA en DHA op hun beurt weer uit algen. De omega-3 mini gel van Plant O’Vitamins is een zuivere visolie, hoog in DHA en EPA

Inhoudsstoffen per 2 softgels: Natuurlijk visolieconcentraat 1000 mg, EPA 360 mg, DHA 240 mg

Overige stoffen: Gelatine, glycerine, water, sardines, ansjovis, makreel

Hoeveelheid: 100 softgels

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.