Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

TISSERAND BERGAMOT

TISSERAND BERGAMOT
€14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Tisserand

Het gebruik van deze 100% pure, en zuivere etherische olie is een geweldige manier om gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Wild Crafted (in het wild gewonnen): verzameld in de vrije natuur. De oliën bevatten geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Oogsten gebeurt duurzaam. 

Bergamot is een soort bittere sinaasappel met een groenachtig gele schil. De pulp is te zuur om te eten, dus deze opbeurende, fruit producerende plant wordt puur gekweekt voor de extractie van etherische olie uit de schil.

Bergamot is gebruikt in parfumformuleringen die teruggaan tot de zestiende eeuw. De verfrissende en sterke citrusgeur wordt ook gebruikt om Earl Grey-thee op smaak te brengen.
Bergamot wordt meestal gebruikt in aromatherapie vanwege zijn gejuich en opwekkende eigenschappen en is een veelzijdige olie die ook kan worden gebruikt in tal van schoonheidsmengsels en producten voor thuis.

Ingrediënten: 100% Citrus aurantium bergamia (bergamot) schilolie

Waarschuwing: Alleen voor uitwendig gebruik. Niet onverdund op de huid gebruiken. Vermijd contact met gevoelige gebieden, zoals ogen. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik geen etherische oliën bij kinderen jonger dan 5 jaar oud. Raadpleeg uw arts voordat u etherische oliën tijdens de zwangerschap gebruikt. Het beste op een koele, droge plaats bewaren. Indien aangebracht in een massage mix, wacht 12 uur voordat u de huid blootstelt aan sterk UV-licht of zonlicht. Natuurlijk voorkomende allergenen: Citral, Limoneen, Linalool.

Inhoud: 9 ml

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.