Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

TISSERAND CLARY SAGE

TISSERAND CLARY SAGE
€17,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Tisserand

Het gebruik van deze 100% pure, en zuivere etherische olie is een geweldige manier om gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Wild Crafted (in het wild gewonnen): verzameld in de vrije natuur. De oliën bevatten geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Oogsten gebeurt duurzaam. 

Deze reus van de wijze familie werd traditioneel gebruikt in de muskusachtige parfums van de rijke aristocratie. De lange paarse en roze bloemen zijn tijdens de zomermaanden beladen met geur en wanneer ze worden gekapt, is de plant plakkerig met etherische olie.

In de moderne aromatherapie wordt Clary Sage vaak gebruikt in behandelingen voor vrouwen tijdens overgangsperioden zoals puberteit, arbeid en menopauze vanwege de herstellende en balancerende effecten.

Gebruikt in massage of een verdampend mengsel, kan Clary Sage helpen de symptomen van menstruatie en menopauze te verbeteren, zoals kramp, vermoeidheid en stemmingswisselingen, waardoor het lichaam en geest kalm en in balans worden gebracht.

Ingrediënten: 100% Salvia sclarea (salie) olie

Waarschuwing: Gebruik Clary Sage niet bij mensen met een gevoelige of allergische huid. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet onverdund op de huid gebruiken. Vermijd contact met gevoelige gebieden, zoals ogen. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik geen etherische oliën bij kinderen jonger dan 5 jaar oud. Raadpleeg uw arts voordat u etherische oliën tijdens de zwangerschap gebruikt. Het beste op een koele, droge plaats bewaren. Natuurlijk voorkomende allergenen: Citral, Geraniol, Limoneen, Linalool.

Inhoud: 9 ml

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.