Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

TISSERAND LEMON

TISSERAND LEMON
€13,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Tisserand

Het gebruik van deze 100% pure, en zuivere etherische olie is een geweldige manier om gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Wild Crafted (in het wild gewonnen): verzameld in de vrije natuur. De oliën bevatten geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Oogsten gebeurt duurzaam. 

Citroen is een van die heerlijke citrusgeuren die een donkere sfeer opwekt en je doet denken aan de zomer.

Alle citrusvruchten komen uit China, maar citroenen worden nu in heel Zuid-Europa, Noordwest-Amerika en het Midden-Oosten gekweekt. De gemiddelde citroenboom, als deze in een warm genoeg klimaat wordt gekweekt, zal het hele jaar door fruit produceren, wat goed is, want er zijn 1.000 hele citroenen nodig om slechts 650 g etherische olie te produceren.

In de praktijk van aromatherapie wordt citroen gebruikt om gevoelens van depressie, weinig moed en angst op te heffen. Wanneer toegepast in een massage mix, zal deze stimulerende olie ook helpen om het lymfestelsel te ontgiften en de bloedsomloop te verbeteren.

Ingrediënten: 100% Citrus limon (citroen) olie

Waarschuwing: Indien aangebracht in een massage mix, wacht 12 uur voordat u de huid blootstelt aan sterk UV-licht of zonlicht. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet onverdund op de huid gebruiken. Vermijd contact met gevoelige gebieden, zoals ogen. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik geen etherische oliën bij kinderen jonger dan 5 jaar oud. Raadpleeg uw arts voordat u etherische oliën tijdens de zwangerschap gebruikt. Het beste op een koele, droge plaats bewaren. Natuurlijk voorkomende allergenen: Citral, Citronellol, Geraniol, Limoneen en Linalool.

Inhoud: 9 ml

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.