Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

TISSERAND MYRRH

TISSERAND MYRRH
€24,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Tisserand

Het gebruik van deze 100% pure, en zuivere etherische olie is een geweldige manier om gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Wild Crafted (in het wild gewonnen): verzameld in de vrije natuur. De oliën bevatten geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Oogsten gebeurt duurzaam. 

Mirre is een etherische olie met een brede en interessante geschiedenis. Deze bescheiden struik is verschenen in tal van historische archieven, die bijna 4000 jaar oud zijn. Om de essentiële olie die vandaag wordt gebruikt te destilleren, wordt de bast van de mirre-struik doorboord, waardoor een geurige gom uit zijn takken sijpelt. Dit wordt met stoom gedestilleerd, waardoor een heerlijk veelzijdige en heilzame olie ontstaat.

Mirre was populair in heel het oude Egypte en werd gebruikt in een reeks cosmetische en medicinale processen, van het balsemen van mummies tot de voorbereiding van huidverzorgingsbehandelingen voor rijke vrouwen.

De Grieken genoten ook van de verkoelende en genezende eigenschappen van Mirre, gebruikten het in geurmengsels en brachten het aan op wonden om ontstekingen te helpen en infecties te voorkomen.

In de moderne aromatherapie kan mirre worden gebruikt om tal van fysieke en emotionele aandoeningen te behandelen. Toegepast in een kompres, kan de olie helpen een infectie uit een wond te trekken. Vermengd met florale oliën in een diffuser, wordt van Mirre gezegd dat het de geest ontspant en negatieve gevoelens oplost.

Ingrediënten: 100% Commiphora mirre (mirre) olie

Waarschuwing: Niet geschikt tijdens zwangerschap. Geschikt in massagemengsels voor de normale huid. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet onverdund op de huid gebruiken. Vermijd contact met gevoelige gebieden, zoals ogen. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik geen etherische oliën bij kinderen jonger dan 5 jaar oud. Raadpleeg uw arts voordat u etherische oliën tijdens de zwangerschap gebruikt. Het beste op een koele, droge plaats bewaren. Natuurlijk voorkomende allergenen: Linalool.

Inhoud: 9 ml

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.