Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

TISSERAND TEA TREE

TISSERAND TEA TREE
€7,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Tisserand

Het gebruik van deze 100% pure, en zuivere etherische olie is een geweldige manier om gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Wild Crafted (in het wild gewonnen): verzameld in de vrije natuur. De oliën bevatten geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Oogsten gebeurt duurzaam. 

Mogelijk een van de meest gerenommeerde kruidenbehandelingen over de hele wereld, is scherpe Tea Tree ideaal voor gebruik bij het verzachten en genezen van verschillende kwalen. Aangenomen uit de groene bladeren van de Melaleuca Alternifolia, wordt gedacht dat Tea Tree zijn moderne naam kreeg van de Engelse ontdekkingsreiziger Cpt James Cook, wiens bemanning infusies van de plant dronk om scheurbuik te behandelen.

Inheemse Aboriginals gebruiken al eeuwenlang Tea Tree om hoest, verkoudheid, koorts en hoofdpijn te behandelen. Gecombineerd met andere medicinale, circulatiebevorderende oliën zoals rozemarijn, eucalyptus en pepermunt, is Tea Tree ideaal voor het ondersteunen van het lichaam tijdens de winter.

Ingrediënten: 100% Melaleuca alternifolia (tea tree) bladolie

Waarschuwing: Alleen voor uitwendig gebruik. Niet onverdund op de huid gebruiken. Vermijd contact met gevoelige gebieden, zoals ogen. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik geen etherische oliën bij kinderen jonger dan 5 jaar oud. Raadpleeg uw arts voordat u etherische oliën tijdens de zwangerschap gebruikt. Het beste op een koele, droge plaats bewaren. Natuurlijk voorkomende allergenen: Limoneen.

Inhoud: 9 ml

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.