Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

VITAMINE D3 Plantovitamins

VITAMINE D3 Plantovitamins
€11,25
Beschikbaarheid: Op voorraad

Met de Vitamine D-1000 softgels krijgt u het aanbevolen niveau van deze essentiële vitamine ruimschoots binnen in de vorm van een zeer goed opneembare vloeIbare softgel. Normaliter wordt vitamine D vanuit de voeding verkregen en via de huid uit het zonlicht. Vitamine D is echter niet overvloedig aanwezig in de voeding en doordat veel mensen zonlicht vermijden, is suppletie met vitamine D raadzaam om er zeker van te zijn dat het lichaam er voldoende van binnen krijgt.

Inhoudsstoffen (per softgel) Hoeveelheid: ADH%
Vitamine D3 (Cholecalciferol uit Lanoline) 1000 IU 500 %

Overige stoffen: Extra vergine olijfolie, softgel capsules (gelatine, glycerine en gezuiverd water).

Allergenen informatie: Bevat geen suiker, zout, gist, tarwe, gluten, maïs, soja, melk, ei, schelpdieren of conserveringsmiddelen.

Gebruik: 1 softgel per dag tegelijk met de (warme) maaltijd.

Hoeveelheid: 90 softgels

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.