Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Disclaimer

Disclaimer voor www.innervitamins.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.innervitamins.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Inner Vitamins. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Inner Vitamins is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Inner Vitamins. Wij zijn niet aansprakelijk voor prijsverschillen en typefouten.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.innervitamins.nl op deze pagina.

 

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.