• Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. € 45
  • Drukte bij Post.nl kan voor vertraging zorgen

Terug

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

U kunt hiervoor gebruikmaken van ons  formulier voor herroeping. U bent hier niet toe verplicht. Dit formulier kunt u hier downloaden:

Inner Vitamins - Modelformulier voor herroeping (PDF)

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de  herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping; Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Ruilen en retourneren per post: - Geef duidelijk aan wat u wilt ruilen en/of retourneren - Voeg de artikelen samen met het ingevulde formulier in het pakket - Vermeld het retouradres op het pakket - Frankeer het pakket voldoende. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres:

Inner Vitamins
Vissersweg 1
4306 NS Nieuwerkerk

Voor vragen over ruilen en/of retourneren kunt u contact opnemen met onze klantenservice via www.innervitamins.nl of via ons contactformulier. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Uitzondering herroepingsrecht: Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondsheidsbescherming en waarvan de verzegeling na de levering is gebroken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Inner Vitamins 8,6 / 10 - 34 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »