Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

CPNI-5U

€45,45
Beschikbaarheid: Op voorraad
cPNI-producten kunnen alleen worden voorgeschreven door gecertificeerde kPNI-therapeuten. Wij zullen iedere bestelling van cPNI-producten daarop controleren.  
 
 
Samenstelling per sachet:
bacterieculturen 4 x 10⁹ CFU
 
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, Plantaardig magnesiumstearaat
 
Ingrediënten: Vulstof (maltodextrine), bacterieculturen
 
Allergenen informatie: Bevat geen gluten, conserveermiddelen, gelatine, lactose, dierlijke substanties, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, soja, GGO
 
Gebruik: Tenzij anders aanbevolen de inhoud van een sachet oplossen in een glas water, een kwartier laten staan en opnieuw doorroeren. De eerste 2 weken na elke maaltijd zo lang mogelijk spoelen in de mond en doorslikken. Na 2 weken gebruik, alleen vlak voor het slapengaan spoelen en doorslikken
 
Bewaaradvies: Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren
 
Hoeveelheid: 30 sachets
 
 
Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.
Sam Smessaert 24-02-2019 14:38

Prachtig middel om mondbrand te verlichten, zoniet te verhelpen!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.