Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

CROCUS SATIVUS EXTRACT

CROCUS SATIVUS EXTRACT
€23,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Voor dit product gebruikt Bonusan het saffraanextract Satiereal™, dat uitsluitend wordt vervaardigd van de rode stampers van de saffraankrokus, niet van de gele meeldraden die nog wel eens als saffraan worden verkocht.
 
Samenstelling per 2 capsules:
Crocus sativus (saffraankrokus) extract (Satiereal), gestandaardiseerd op minimaal 0,3% safranal 90 mg 
 
Hulpstoffen:
antiklontermiddel (magnesiumstearaat), microkristallijne cellulose (cellulosegel)
 
Ingrediënten:
Vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), capsulewand (cellulose (HPMC)), saffraan (Crocus sativus), antiklontermiddel (magnesiumstearaat)
 
Hoeveelheid: 60 capsules
 
 
Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.