Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

MAGNESIUM CITRATE Plantovitamins

MAGNESIUM CITRATE Plantovitamins
€15,35
Beschikbaarheid: Op voorraad

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 reacties in het lichaam waarbij stoffen worden omgezet en is daardoor een zeer belangrijk mineraal. De veelzijdige manier waarop dit mineraal is betrokken bij diverse processen, laat zien hoe belangrijk het is daar voldoende van in ons lichaam te hebben.

Magnesiumcitraat is organisch gebonden en deze vorm kan goed worden opgenomen. Een magnesiumtekort is vaak te merken door spierkrampen en vermoeidheid. Magnesium wordt in de volksmond ook wel ‘ontspanningsmineraal’ genoemd en draagt als zodanig bij aan een ontspannen en evenwichtige psychische toestand.

Inhoudsstoffen per twee tabletten Hoeveelheid: % ADH
Magnesium (Magnesium citraat)  400 mg 100 %

Overige ingrediënten: Cellulose, Stearinezuur uit plantaardige bron, Carboxymethylcellulose, Magnesiumstearaat uit plantaardige bron en een plantaardige coating.

Bevat geen: Suiker, Zout, Zetmeel, Gist, Tarwe, Gluten, Maïs, Soja, Melk, Eieren, Schaaldieren of houdbaarheidsstoffen.

Gebruik: 2 tabletten per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Hoeveelheid: 100 tabletten

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Kees-Jan 11-11-2019 12:28

Deze magnesium vorm werkt heel goed bij mij, geen spierpijnen meer, gewrichten voelen ook prettiger aan. Ook de energie gaat beter!!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.