Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

MARCEL'S GREEN SOAP AFWASMIDDEL LAVENDEL EN KRUIDNAGEL

MARCEL'S GREEN SOAP AFWASMIDDEL LAVENDEL EN KRUIDNAGEL
€3,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Overig

Alle producten van Marcel's Green Soap ruiken fantastisch, maken geweldig schoon en zijn 100% natuurlijk. Gemaakt van plantaardige zepen en verrijkt met biologische oliën en parfum.

Gemaakt van plantaardige zepen. Vriendelijk voor het milieu. Maar streng en meedogenloos voor dat vette glas of die aangekoekte pan. Verrijkt met biologische oliën en parfum, zodat afwassen een echte ‘geurbeleving’ wordt. En terwijl je wordt opgeslokt door die intense ervaring wordt de huid van je handen verzorgd door het zachte schuim en de verrijkende ingrediënten. Een spannende en onverwachte combinatie van Oma’s linnenkast (lavendel; rustgevend stress-verminderend) en de pittige oriëntaalse kruidnagel. 


Ingredienten: Anionische oppervlakte actieve stoffen: 5 tot 15%, amfoterische oppervlakte actieve stoffen, parfum, biologische lavendelolie, biologische kruidnagelolie: <5%

Gebruik: Afwasmiddel

Waarschuwing: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij contact met ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten.

Inhoud: 500 ml

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.