Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

NEUSSPRAY

€7,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Bonusan

Deze traditionele neusspray van Bonusan bevat enkele van de beste kruiden ter ondersteuning van een vrije ademhaling. Eucalyptus globulus (eucalyptus) heeft een gunstig effect op de ademhaling.

Samenstelling per 20 ml:
Luffa operculata (sponskomkommer) 2,83 ml
Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel) rhizoma 2,83 ml
Arnica montana (valkruid) rhizoma 2,83 ml
Camphora 2,83 ml
Eucalyptus globulus (blauwe gomboom) 2,83 ml
Mentholum 2,83 ml

Hulpstoffen: Aqua

Ingrediënten: Kamfer (Camphora officinalis), menthol (Mentholum), blauwe gomboom (Eucalyptus globulus), perubalsem (Balsamum peruvianum), valkruid (Arnica montana), geelwortel (Hydrastis canadensis), sponskomkommer (Luffa operculata), fysiologische zoutoplossing, benzalkoniumchloride.

Waarschuwingen: Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.

Gebruik: Enkele keren per dag verstuiven in elk neusgat.

Bewaaradvies: Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Hoeveelheid: 20 ml

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.