Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

VITAMINE C 1000 mg Plantovitamins

VITAMINE C 1000 mg Plantovitamins
€25,65
Beschikbaarheid: Op voorraad

Linus Pauling, de grondlegger van de orthomoleculaire geneeskunde en meervoudig Nobelprijswinnaar, was een groot pleitbezorger van het gebruik van een flinke dagelijkse dosis vitamine C omdat dit zo’n ontzettend veelzijdige vitamine is. 

Deze vorm is niet zuur en veroorzaakt daardoor geen zure oprispingen of irritatie aan de maag bij personen die daarvoor gevoelig zijn.

Inhoudsstoffen op basis van 1 tablet: Hoeveelheid: ADH % *
Vitamine C (uit Calcium Ascorbaat)    1 gram (1000 mg) 1670 %
Calcium (uit Calcium Ascorbaat) 110 mg 10 %
Citrus Bioflavonoïden (37% van de totale hoeveelheid Bioflavonoïden is Hesperidine) 500 mg +
Acerola  50 mg +
Rutine 50 mg  

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, vastgesteld door de Gezondheidsraad op basis van een dieet van 2000 caloriën.

+ De ADH is voor deze stof niet vastgesteld.

Overige ingrediënten: Microcrystalline cellulose, Calciumfosfaat, Stearinezuur uit plantaardige bron, Gelatine, Magnesiumstearaat uit plantaardige bron, Silicium en een plantaardige beschermlaag.

Gebruik: dagelijks 1 tablet, bij voorkeur tijdens het eten.

Allergeneninformatie: bevat geen suiker, zout, zetmeel, gist, tarwe, gluten, soja, melk, schelpdieren of houdbaarheidsstoffen. 

Natuurlijke variaties in kleur zijn mogelijk bij dit product. Het supplement is zo gemaakt dat er een geleidelijke afgifte plaats vindt binnen een tijdspanne van 2 uur.

Hoeveelheid: 150 tabletten

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product? Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Anita Dingemanse 18-10-2019 17:00

Altijd fijn geholpen en het belangrijkste dat wij ons super goed voelen !

Krista v 19-06-2019 08:55

Goedemorgen, al vele jaren was ik steeds verkouden,chronisch verkouden. tot ik via via deze sterke vitamine C1000mg calcium ascorbate kreeg aan bevolen. Mijn verkoudheid was zeer snel ,binnen een week over!!! ik heb de eerste dagen 6 per dag genomen, na een week 3 per dag. ik ben 3 per dag blijven gebruiken en voel mij er kip lekker bij,vitaal en ik kan de wereld weer aan. Grote pluim voor deze vorm van vitamine C!000mg!!

tina s 05-06-2019 07:58

sterke vitamine C1000mg. , werkt zeer snel bij weerstand verlies en zorgt dat je sterk blijft gedurende griepperiodes. Ik ervaar er ook veel meeer energie van!!

Sjoerd K. 29-04-2019 12:25

Super vitamine C1000mg. zuiver en je merkt het meteen! keelpijn weg, niet meer verkouden geweest, top!!

5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.