Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

TISSERAND EUCALYPTUS

TISSERAND EUCALYPTUS
€7,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Merk : Tisserand

Het gebruik van deze 100% pure, en zuivere etherische olie is een geweldige manier om gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Wild Crafted (in het wild gewonnen): verzameld in de vrije natuur. De oliën bevatten geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Oogsten gebeurt duurzaam. 

Eucalyptus etherische olie, gewonnen uit gigantische Australische bomen die zich tot 100 meter over de hemel uitstrekken, wordt gebruikt in een overvloed aan moderne behandelingen, van alles van verkoudheid tot revitaliserende vermoeide spieren.

Eucalyptus bleek een waardevolle traditionele remedie voor de inheemse bevolking van Australië, die de bladeren in kokend water onderdompelde om een ​​krachtige damp vrij te geven die helpt bij het verhelpen van borstaandoeningen en hoest.

Gebruikt in massage Eucalyptus kan de bloedsomloop en warme koude handen en voeten stimuleren. De perfecte remedie voor de stress en spanningen van de koudere seizoenen.

Ingrediënten: 100% Eucalyptus globulus (eucalyptus) leaf oil

Waarschuwing: Eucalyptus wordt niet aanbevolen in massage voor mensen met een gevoelige huid, maar kan worden verdampt. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet onverdund op de huid gebruiken. Vermijd contact met gevoelige gebieden, zoals ogen. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik geen etherische oliën bij kinderen jonger dan 5 jaar oud. Raadpleeg uw arts voordat u etherische oliën tijdens de zwangerschap gebruikt. Het beste op een koele, droge plaats bewaren. Natuurlijk voorkomende allergenen: Limoneen

Inhoud: 9 ml

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Abonneer nu!

Vul hier je email adres in om op de hoogte te blijven van de laatste acties.