• Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. € 45
  • Klanten beoordelen ons met een 9

Terug

Verbeter de luchtvochtigheid met Clean Air

Verbeter de luchtvochtigheid met Clean Air

Wie in onze praktijk Zonvitaris geweest is, heeft vast al eens gezien dat wij in alle ruimtes een aromaverstuiver hebben staan. Dit is een vernevelaar die niet alleen een heerlijke geur verspreidt, maar ook de luchtvochtigheid in de ruimtes op peil houdt. Maar waarom doen wij dit?

Luchtvochtigheid 

Een goede luchtvochtigheid van binnenruimtes is, zeker in de winterperiode, erg belangrijk voor een goede gezondheid. Het biedt ook extra bescherming tegen infecties. 

 

“Een luchtvochtigheid van 40 tot 60 procent kan helpen om de verspreiding en overleving van virussen in binnenruimten te beperken.”
bron: AD


Luchtzuivering

Met onze geurverstuivers in werk- en wachtruimtes hopen wij jouw en onze gezondheid te beschermen en ondersteunen. Aangezien de zuiverheid van binnenruimtes nogal eens te wensen overlaat door slechte ventilatie, te weinig frisse lucht, te droge lucht door de verwarming en ziektekiemen in de lucht is een aroma diffuser dus echt een aanrader voor thuis of op het werk. 

Ideaal voor in huis, op je nachtkastje en op het werk!

Wij gebruiken in onze vernevelaars de Tea Tree Clean Air mix van het merk Chi, om de lucht te zuiveren en de kans op infecties en ontstekingen te verkleinen. Deze olie hebben wij nieuw in ons assortiment.

De Clean Air mix bevat behalve etherische theeboomolie ook olie van citroen, zilverspar, ravintsara, eucalyptus en kajeput, die elkaars geneeskrachtige werking versterken en een heerlijk frisse geur verspreiden.

 

Geneeskracht

De etherische oliën van Chi zijn 100% natuurlijk en zuiver, dus niet gemengd met synthetische olie, waardoor het van nature antibacteriële, antivirale en antischimmeleigenschappen heeft en een verzachtend effect heeft op de luchtwegen. 

Tea Tree olie is een zeer veelzijdige en geneeskrachtige olie met meer dan 100 toepassingen. Alle tips en informatie kun je terugvinden in het boekje ‘Tea Tree olie - Eerste hulp in een flesje’.

Naast etherische oliën en diffusers bieden we ook huidverzorgende producten van Chi aan in ons assortiment. Door theeboomolie toe te voegen aan verzorgingsproducten, zoals bijvoorbeeld lippenbalsem, een reinigingsschuim en een gezichtsolie, heeft Chi een prachtige verzorgende lijn gecreëerd. 

 

Bestellen

Om kennis te maken met de diffuser hebben we een leuk pakket voor jullie samengesteld, met de Chi Tea Tree Clean Air olie, de Chi Dream Diffuser en het boekje ‘Tea Tree olie - Eerste hulp in een flesje’.


Alle artikelen zijn ook los verkrijgbaar in onze webshop.

 

Let's take a breath of Clean Air!

 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    Klantenservice

    HULP NODIG BIJ EEN BESTELLING OF VRAGEN OVER EEN PRODUCT? WIJ HELPEN GRAAG!

    Telefonisch contact
    Bel ons op +(31)111 451034
    Op werkdagen van 9:00-17:00 uur

    Bezoek onze winkel
    Vissersweg 1
    4306 NS Nieuwerkerk

    Inner Vitamins 8,9 / 10 - 299 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    }