• Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. € 45
  • Klanten beoordelen ons met een 9

Terug

Zomerse recepten

Zomerse recepten

Het is zomer, dus we kunnen (tussen de buien door) genieten van lange avonden in de tuin, gespetter in het zwembad, ontbijten in het zonnetje, lekker op vakantie en naar het strand, barbecues met vrienden en andere go with the flow momenten die bij dit seizoen horen.

Wat er ook voor leuks op de agenda staat, het blijft natuurlijk belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en op een gezonde manier te genieten. Daarom hebben wij een paar leuke recepten voor jullie.

Zelf ijsthee maken

Zet thee zoals je altijd doet, maar dan met een halve kan water. Laat de thee iets langer trekken, zodat deze twee keer zo sterk is. Laat het afkoelen en voeg dan ijsblokjes toe tot de kan vol is.

Voeg (bevroren) fruit toe voor extra frisse en fruitige ijsthee, bijvoorbeeld stukjes aardbei en schijfjes limoen of sinaasappel. Ook verse munt, citroenmelisse en stukjes gember geven een heerlijk frisse smaak.

We hebben de lekkerste biologische theesoorten in het assortiment, waarmee je heerlijk verfrissende ijsthee kunt maken!

Bekijk alle theesoorten »

 

Gezonde ijslollies maken

Snij een watermeloen in blokjes en mix deze in de blender met 10 aardbeien en het sap van 1 middelgrote citroen. Giet het mengsel in ijslollyvormen en doe ze 4-6 uur in de vriezer. Daarna zijn de ijsjes klaar om van te genieten!

Hou je van romig ijs, mix dan 2 kopjes verse ananas, 3 gepelde bananen en 2 gepelde sinaasappels in een blender tot een gladde massa en voeg eventueel nog 1-2 eetlepels verse kokosmelk toe. 

 

Verantwoord snacken

In de zomer eten we vaak gerechten die snel en eenvoudig te bereiden zijn. Lekker (en) makkelijk, maar niet altijd gezond. Alle gezelligheid maakt het ook wel erg verleidelijk om van je goede voornemens af te wijken.

Wil je tips hoe je zo gezond mogelijk een simpel gerecht op tafel zet? Dan hebben wij een aantal leuke kookboeken voor je.

Powerfood recepten

Wil je simpele en vooral snelle recepten, maar toch verantwoord genieten? Dan is het kookboek 'On the go' van Rens Kroes echt een aanrader, met heerlijke salades voor bij een zomerse picknick en zalig zoete tussendoortjes.

The Party Edition


Voor de feestjes met vrienden is 'The Party Editon' van Rens Kroes ideaal. Meer dan 80 gezonde recepten om de mooiste taarten te bakken en hartige hapjes te maken, maar ook BBQ tips en recepten voor de lekkerste drankjes.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    Klantenservice

    HULP NODIG BIJ EEN BESTELLING OF VRAGEN OVER EEN PRODUCT? WIJ HELPEN GRAAG!

    Telefonisch contact
    Bel ons op +(31)111 451034
    Op werkdagen van 9:00-17:00 uur

    Bezoek onze winkel
    Vissersweg 1
    4306 NS Nieuwerkerk

    Inner Vitamins 8,9 / 10 - 299 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    }