• Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. € 45
  • Klanten beoordelen ons met een 9

Terug

De kracht van magnesium met brandnetel en tremella

De kracht van magnesium met brandnetel en tremella

Ontdek de gezondheidsvoordelen van magnesiumcitraat en magnesiumbisglycinaat in combinatie met de mineralen in brandnetel en Tremella paddenstoel.

De vitale rol van magnesium in fysiologische processen

Magnesium is een essentieel macromineraal dat een cruciale rol speelt in meer dan 300 fysiologische processen in het lichaam. Gemiddeld vormt magnesium ongeveer 0,05% van het totale lichaamsgewicht en wordt het verdeeld over verschillende lichaamsweefsels.

Magnesiumcitraat en Magnesiumbisglycinaat zijn organisch gebonden mineralen die een indrukwekkende biologische beschikbaarheid hebben. Dit houdt in dat de mineralen snel worden opgenomen en op de juiste plek terechtkomen. Hierin onderscheiden deze vormen zich van andere magnesiumvormen.

De vele voordelen van magnesium

Magnesiumbisglycinaat en Magnesiumcitraat bieden talloze voordelen, waaronder het behoud van een goed functionerend zenuwstelsel en een normale spierwerking. Magnesium wordt vaak het ‘ontspanningsmineraal’ genoemd en draagt ​​ook bij aan een ontspannen psychologische toestand.

Magnesium heeft invloed op botten, celdeling, eiwitsynthese, elektrolytenbalans, energie/vermoeidheid, mond en gebit, psychologische functie, spieren en het zenuwstelsel.

Magnesiumtekort aanpakken en evenwicht bevorderen

Een tekort aan magnesium kan een reeks van klachten veroorzaken, die horen bij een lichamelijke of geestelijke disbalans.

Dit uit zich vaak in spierkrampen en vermoeidheid, maar ook in symptomen door een tekort aan borium, silicium en mangaan, die nodig zijn voor de opname van magnesium. Vooral silicium helpt bij het reguleren van de magnesiumbalans in het lichaam door de interacties tussen mineralen te harmoniseren.

Magnesiumtekort door stress: een veel voorkomend fenomeen

Stress doet een stevig beroep op de magnesiumspiegels van het lichaam. Dit kan impact hebben op diverse functies in het lichaam, waaronder de hartfunctie. 

Een magnesiumtekort kan zelfs het risico op een hartaanval vergroten, omdat magnesium cruciaal is voor de ontspanning van de hartspier. Ook calcium is, net als magnesium, belangrijk voor de hartfunctie.

Ons Magnesium Complex, verrijkt met ondersteunende mineralen, bouwstenen en energiestoffen, helpt bij het creëren van de juiste magnesiumbalans in het lichaam. Ook stressreductie is natuurlijk van belang.

Synergie met mineralen in brandnetel en tremellaMagnesium Complex

Voor een optimale werking werkt magnesium dus samen met andere mineralen. Daarom hebben wij brandnetel en tremella paddenstoel aan onze Magnesium Complex toegevoegd.

Brandnetel is een bron van mineralen zoals borium, silicium, kalium, ijzer, magnesium en calcium. Allemaal waardevolle bouwstoffen met een gunstig effect op het lichaam, die de opname van magnesium verbeteren.

Ook de voedingsstoffen in Tremella, waaronder polysachariden en vitamine D, spelen een belangrijke rol bij de opbouw en bescherming van cellen in het lichaam. Dit zorgt ook weer dat magnesium beter wordt opgenomen in het lichaam.

Het aanvullen van mineralen zoals silicium en borium gecombineerd met de inname van magnesium (verdeeld over meerdere lage doseringen per dag) draagt dus bij aan een optimale werking van magnesium.

De chlorofyl in onze nieuwe groene capsules ondersteunt de snelle absorbtie nog eens extra!

Tremella, een eeuwenoud geheim met actuele eigenschappen

Tremella paddenstoel heeft in de Chinese geneeskunde een geschiedenis die teruggaat tot 200 na Christus. Dankzij de hoeveelheid collageen staat Tremella bekend als de ‘schoonheidspaddenstoel’, maar dat niet alleen.

Chinese en Japanse kruidendokters geloven dat deze paddenstoel een krachtig tonicum is dat ondersteuning biedt voor de longen, hersenen, maag, hart en immuunsysteem.

Samen met magnesium en de mineralen zoals silicium in brandnetel, is de Tremella paddenstoel een mooie aanvulling op onze formule in het Magnesium Complex.

 

Ontdek de gezondheidsvoordelen van magnesiumcitraat en magnesiumbisglycinaat in combinatie met de voedingsstoffen in brandnetel en Tremella paddenstoel. 

 

Bestel Plantaardige Vitamine D3 van Plant O'Vitamins
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    Klantenservice

    HULP NODIG BIJ EEN BESTELLING OF VRAGEN OVER EEN PRODUCT? WIJ HELPEN GRAAG!

    Telefonisch contact
    Bel ons op +(31)111 451034
    Op werkdagen van 9:00-17:00 uur

    Bezoek onze winkel
    Vissersweg 1
    4306 NS Nieuwerkerk

    Inner Vitamins 8,9 / 10 - 299 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    }