• Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. € 45
  • Klanten beoordelen ons met een 9

Terug

Nieuw! Capsules van chlorofyl

Nieuw! Capsules van chlorofyl

Uniek in Nederland!

Plant O’Vitamins is door Inner Vitamins op de markt gebracht met als doel om het zelfhelend vermogen van de mens zo goed mogelijk te ondersteunen met de beste en meest krachtige stoffen uit de natuur.

Inner Vitamins gaat hier nu een stap verder in en introduceert, als één van de eersten in Europa, plantaardige supplementen in capsules van chlorofyl. Een interessante en belangrijke ontwikkeling in de orthomoleculaire geneeskunde, zeker gezien de toenemende vraag naar vegan producten.

Plantaardige chlorofylcapsules

 

Wat is chlorofyl?

Chlorofyl is het groene pigment in planten dat een belangrijke rol speelt in de gezondheid van de plant. Het voordeel van chlorofyl capsules ligt in hun vermogen om de unieke gezondheidsvoordelen van chlorofyl efficiënt te leveren. Chlorofyl staat bekend om zijn rijkdom aan antioxidanten en essentiële vitaminen en mineralen, en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.
Bovendien beginnen de capsules al vroeg in het spijsverteringskanaal met hun werking, wat zorgt voor een snellere en effectievere opname van deze voedingsstoffen. Dit maakt ze bijzonder nuttig voor spijsverteringsondersteuning, ontgifting, wondherstel en het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

 

100% natuurlijk én vegan!

Er zijn in onze webshop al supplementen beschikbaar in het nieuwe groene jasje. In de nabije toekomst zullen alle capsules van Plant O’Vitamins worden vervangen door chlorofylcapsules. 

Door een groeiende interesse in een bewuste, natuurlijke leefwijze, waaronder een vegetarische of veganistische leefwijze, zoeken veel mensen naar alternatieve manieren om te zorgen dat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die hun lichaam nodig heeft.

Inner Vitamins voorziet in deze behoefte met hun missie om bij te dragen aan een mooiere en gezondere wereld. Plant O’Vitamins is dan ook ontwikkeld met respect voor de natuur.

 

“Vanwege de vele gezondheidsvoordelen, maar ook om een maximale opname van de voedingsstoffen te kunnen garanderen, is onze keuze op capsules van chlorofyl gevallen.” 

 

Waar staat Plant O’Vitamins voor?

Supplementen van Plant O’Vitamins (Plantaardig Organische Vitamines) zijn 100% natuurlijk, gemaakt van pure ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels zijn bijna alle producten van dit merk volledig plantaardig. Dit betekent dat ze vrij zijn van dierlijke producten en geschikt zijn voor veganisten en vegetariërs.

Kwaliteit, werkzaamheid, wetenschappelijke onderbouwing en een unieke samenstelling staan bij de productie van suppletie voorop. Onze supplementen bevatten geen kunstmatige hulpstoffen en zijn voorzien van een NON-GMO label.

De chlorofylcapsules zijn een mooie aanvulling op het groeiende assortiment plantaardige supplementen dat wij aanbieden. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten, gecombineerd met de unieke voordelen van chlorofyl, maakt deze supplementen tot een waardevolle bijdrage aan een gezonde leefstijl en een gezondere wereld.

Plant O’Vitamins; Signed by Nature!

 

  

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    Klantenservice

    HULP NODIG BIJ EEN BESTELLING OF VRAGEN OVER EEN PRODUCT? WIJ HELPEN GRAAG!

    Telefonisch contact
    Bel ons op +(31)111 451034
    Op werkdagen van 9:00-17:00 uur

    Bezoek onze winkel
    Vissersweg 1
    4306 NS Nieuwerkerk

    Inner Vitamins 8,9 / 10 - 299 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    }