• Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. € 45
  • Klanten beoordelen ons met een 9

Terug

Examenstress

Examenstress

De komende weken staan voor veel jongeren de examens voor de deur. Scholieren voelen zich nerveus, er is angst om het examen niet te halen en ook een hoge prestatiedruk kan flinke stress veroorzaken. Dit is voor het hele gezin vaak een spannende periode.

Wij hebben speciaal voor deze periode het product Focus van Volatile toegevoegd aan onze webshop. Dit product ondersteunt bij het concentreren en is erg prettig op stressvolle momenten. Ideaal bij het studeren en tijdens examens, maar ook uitstekend geschikt tijdens nachtdiensten en waken of om te mediteren.

Focus is een mix van 100% natuurzuivere essentiële oliën die helpen om goed te kunnen focussen op de essentie. De geur houdt je alert en geconcentreerd, maar activeert niet te sterk. 

We hebben dit product als etherische olie voor thuis of op kantoor, bijvoorbeeld in een diffuser en als inhalator voor onderweg. De inhalator is klaar voor gebruik en past door het handige formaat perfect in de tas of etui! Je kunt de inhalator zelf navullen met de etherische olie Focus of een andere etherische olie.

Volatile Etherische oliemix Focus

Etherische olie met de frisse, heldere geur van rozemarijn, ceder, cypres en een hint van citrus.

€ 7,95

Volatile Inhalator Focus

Inhalator met de etherische oliemix Focus.

€ 3,95

De inhaler met etherische olie hebben we ook in andere varianten:
Droomland, om heerlijk bij te slapen en lekker uitgerust weer wakker te worden; Ontspanneneen heerlijk zonnige compositie om lekker bij te relaxen na het focussen en Digesticalm, voor de ultieme rust in maag en darmen en tegen misselijkheid. 

 

You're only a few breaths away from feeling better! 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    Klantenservice

    HULP NODIG BIJ EEN BESTELLING OF VRAGEN OVER EEN PRODUCT? WIJ HELPEN GRAAG!

    Telefonisch contact
    Bel ons op +(31)111 451034
    Op werkdagen van 9:00-17:00 uur

    Bezoek onze winkel
    Vissersweg 1
    4306 NS Nieuwerkerk

    Inner Vitamins 8,9 / 10 - 299 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    }