• Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending in Nederland v.a. € 45
 • Klanten beoordelen ons met een 9

Terug

HrtBeet - Een natuurlijke booster van Plant O'Vitamins

HrtBeet - Een natuurlijke booster van Plant O'Vitamins

Al eeuwenlang zoekt de mensheid naar remedies en middelen om langer en gezonder te leven. Met name in de traditionele Chinese geneeskunde vinden we veel voorbeelden hoe de natuur sinds mensenheugenis wordt ingezet voor meer vitaliteit en gezondheid.

Het nieuwe supplement HrtBeet bevat een unieke mix van o.a. Cordyceps, Tremella en Reishi paddenstoel, Zwarte knoflook, Rode Biet, L-Carnitine, L-Arginine, Co-enzym Q10, Rode Alg mineralen, D-ribose en Vitamine D3 & K2.

Stuk voor stuk prachtige natuurlijke ingrediënten, waarmee Plant O’Vitamins oude wijsheden uit de traditionele natuurgeneeskunde combineert met moderne wetenschap.

Cordyceps: ooit een keizerlijk privilege

Cordyceps werd veel gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om de levens energie of de “Qi” te verhogen, de uithouding te verhogen, sneller te herstellen van inspanningen en om de levensduur te verlengen. Cordyceps was lang een privilege van de leden van het Chinese keizerlijke hof. De uitzonderlijke vindplaatsen remde lang de verspreiding en het gebruik ervan. Het groeit Van nature op 3000 tot 5000 meter gelegen vochtachtige weiden, aan de voeten van bomen. Afkomstig uit het hooggebergte van China.*

Reishi: De paddenstoel van onsterfelijkheid

Reishi is een geneeskrachtige paddenstoel die al meer dan tweeduizend jaar in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. In Aziatische culturen wordt de Reishi-paddenstoel al eeuwenlang gewaardeerd vanwege zijn bijdrage aan een gezond en lang leven. Deze eetbare medicinale schimmel wordt beschouwd als een waar superfood vanwege zijn heilzame eigenschappen.

Binnen de context van de Chinese geneeskunde is Reishi van grote betekenis en staat het bekend als de "paddenstoel van onsterfelijkheid" en het "kruid van geestkracht". Oude teksten prezen zijn positieve effecten op het geheugen, het voorkomen van ouderdom gerelateerde vergeetachtigheid en het versterken van de weerstand.

Reishi is een van de meest grondig bestudeerde medicinale paddenstoelen in laboratoriumomstandigheden en helpt cholesterol te verlagen. *

Zwarte knoflook: een krachtige bron van antioxidanten

Gedurende de geschiedenis is knoflook altijd een van de meest waardevolle kruiden gebleken, zowel als voedsel, smaakmaker, en zeker als een universeel volksgeneesmiddel. Zelfs de oude geneesheren verwezen naar knoflook als een natuurlijk geneesmiddel.

Zwarte knoflook bevat bovendien bijna twee keer zoveel antioxidanten als de gewone witte knoflook, met 198 eenheden antioxidanten per 100 gram in vergelijking met 119 eenheden per 100 gram in gewone knoflook. Antioxidanten spelen een essentiële rol in het lichaam, zowel voor een goed functionerend immuunsysteem als voor het voorkomen en herstellen van schade aan onze lichaamscellen.

De eerste bekende gebruikers waren waarschijnlijk de Sumeriërs in het oude Irak. Op stenen tabletten, ontdekt in de jaren dertig, wordt vermeld dat deze oude beschaving knoflook al gebruikte voor een scala aan gezondheidskwesties, zoals koorts, darmproblemen, huidaandoeningen, vergrote milt, ontstoken aambeien, spierverrekkingen, gescheurde ligamenten, parasieten en als een algeheel versterkend tonicum.

Ook de Babyloniërs pasten knoflook toe in de geneeskunde, zoals blijkt uit oude recepten in spijkerschrift. Tijdens de Exodus, toen de Israëlieten Egypte verlieten, beschouwden ze knoflook als een van de kostbaarste zaken die ze moesten achterlaten. Bij de Joden wordt knoflook tot op de dag van vandaag hoog gewaardeerd, en er zijn talloze verwijzingen naar knoflook te vinden in de Bijbel.

Tremella: de schoonheidspaddenstoel

Tremella-paddenstoel wordt al eeuwenlang gebruikt in de oude Chinese samenleving en wordt ook de schoonheidspaddenstoel genoemd. Het gebruik van Tremella-paddenstoelen dateert al uit 200 na Christus en wordt voor meer gebruikt dan alleen zijn collageen inhoud.

Chinese en Japanse kruidkundigen gebruiken Tremella-paddenstoelen al meer dan 2000 jaar als een sterk tonicum in de overtuiging dat het de longen, de hersenen, de maag, het hart en het immuunsysteem zou ondersteunen.*

Rode biet: een voedingsrijke superfood

Rode bieten bevatten belangrijke voedingsstoffen, waaronder Betacyanine, betaine, vitaminen (vooral C, betacaroteen, B1, B2 en B3), mineralen (calcium, fosfor, ijzer en vezels). Vooral aan Betacyanine worden immuun versterkende eigenschappen toegeschreven. In de volksgezondheid werd het sap van rode bieten vaak aanbevolen voor verschillende aandoeningen, evenals voor het bevorderen van een gezonde leverfunctie. Tegenwoordig begrijpen we dat deze voedingsstoffen belangrijk zijn voor de ondersteuning van de lever en de bloedsomloop. Ook weten we dat deze voedingsstoffen de aanmaak van de belangrijke lichaamsstof Nitric Oxide (N-O) stimuleren. Nitric Oxide heeft een hele goede werking op het cardiovasculaire systeem.

L-Carnitine: de energiebooster

L-Carnitine is een natuurlijk voorkomend aminozuur dat het lichaam produceert en zich bevindt in de menselijke hersenen, lever en nieren. Mensen kunnen het ook via voeding binnenkrijgen of in de vorm van een oraal supplement innemen. L-carnitine speelt een essentiële rol bij energieproductie doordat het helpt bij de omzetting van vet in energie. Het heeft ook invloed op de hart- en hersenfunctie, spierbewegingen en diverse andere lichaamsprocessen.

L-Arginine: voor een gezonde bloedstroom

L-Arginine is de enige voorloperstof in het lichaam die wordt omgezet in nitric oxide (stikstofmonoxide). Dit molecuul werkt als een vasodilatator, wat betekent dat het bloedvaten ontspant en verwijdt, wat resulteert in een verbeterde bloedcirculatie. Deze verbeterde doorbloeding kan leiden tot diverse gezondheidsvoordelen.

Co-enzym Q10: de stof die verouderende tegengaat

Elke cel in ons lichaam produceert van nature Co-enzym Q10 (Q10), maar na het twintigste levensjaar begint deze productie af te nemen. Tegen de tijd dat we veertig zijn, is de concentratie al gedaald tot tweederde van wat het ooit was, en op tachtigjarige leeftijd is het zelfs tot minder dan de helft afgenomen. Daarom wordt Q10 ook wel beschouwd als een essentieel element voor veroudering. Dr. Tory Hagen van het Linus Pauling Institute definieert "age essentials" als volgt: "Voedingsstoffen die in concentratie afnemen in het lichaam naarmate we ouder worden, wat kan leiden tot verminderde lichaamsfuncties."

Rode alg: een schat aan mineralen

De Red algae mineraal (Rode alg) is rijk aan maar liefst 74 verschillende mineralen, waarvan Calcium een opvallend belangrijk mineraal is. Deze bijzondere alg heeft de eigenschap om mineralen uit de zee op te nemen en op te slaan in haar weefsels, waaronder ook Magnesium, Koper, Jodium, Kalium, Selenium, IJzer, Mangaan, Zink, en vele andere 'sporenelementen.' Lithothamnium, een soort Rode alg, bevat gemiddeld 32% goed opneembaar calcium. Het bevat een indrukwekkende samenstelling van zeemineralen, allemaal in een bioactieve vorm die het lichaam goed kan opnemen. De belangrijkste component is een zeer goed opneembaar calciumcarbonaat met een open en poreuze structuur, wat de opname van calcium in het lichaam bevordert. Deze unieke plantaardige bron van mineralen, die bijzonder efficiënt door het lichaam wordt opgenomen, is bijzonder gunstig voor de calciumbalans en het behoud van sterke botten. Het is een uitstekende optie voor vegetariërs en mensen met een verhoogde behoefte aan calcium, zoals tijdens groei, de overgangsperiode en op latere leeftijd.

D-Ribose: de energiebron van het hart

D-Ribose is een eenvoudige suikermolecule, ook wel bekend als een pentose-suiker, die van nature in het lichaam voorkomt. Het speelt een fundamentele rol in de productie van adenosinetrifosfaat (ATP), de belangrijkste energiebron voor cellen. Deze energie is met name cruciaal voor het hart, dat een van de meest energie-intensieve organen in het lichaam is.

Vitamine D3 en K2

Vitamine D3 is een essentiële voedingsstof met een cruciale rol bij o.a. het ondersteunen van de immuunfunctie, het reguleren van de bloeddruk en het verminderen van ontstekingen. Deze vitamine helpt het lichaam om calcium en fosfor te absorberen, die nodig zijn voor de botgezondheid. Vitamine K ondersteunt de botten en bloedstolling.

* De huidige wetenschap kan deze geneeskracht niet bevestigen, maar doet hier wel volop onderzoek naar.

 

De kracht van HrtBeet zit in de prachtige combinatie van krachtige plantaardige ingrediënten, rechtstreeks uit de natuur! 

 

Bestel Plantaardige Vitamine D3 van Plant O'Vitamins
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box

  Klantenservice

  HULP NODIG BIJ EEN BESTELLING OF VRAGEN OVER EEN PRODUCT? WIJ HELPEN GRAAG!

  Telefonisch contact
  Bel ons op +(31)111 451034
  Op werkdagen van 9:00-17:00 uur

  Bezoek onze winkel
  Vissersweg 1
  4306 NS Nieuwerkerk

  Inner Vitamins 8,9 / 10 - 299 Reviews @ Kiyoh
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  }