• Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. € 45
  • Klanten beoordelen ons met een 9

Terug

Cadeautips voor Moederdag

Cadeautips voor Moederdag

Het is alweer bijna Moederdag, een dag waarop elke vrouw wat ons betreft in het zonnetje mag worden gezet. Wij hebben voor jullie een selectie gemaakt van de favoriete verzorgingsproducten van ons eigen team!

Alle moeders, stief- en bonusmoeders, schoonmoeders, vlindermoeders, draagmoeders, adoptiemoeders en vrouwen met een kinderwens, maar ook vrouwen die met moederliefde zorgen voor hun huisdier of voor de kinderen van een ander. Zij hebben allemaal een moederhart en verdienen wat extra liefde en aandacht op Moederdag!

Is een vriendin zwanger of voor het eerst moeder geworden en is dit haar eerste Moederdag, dan is dit het perfecte moment om haar te verrassen!

Vier je geen Moederdag, verwacht je van niemand een cadeautje of wordt een moeder of kind juist extra gemist op deze dag? Verwen jezelf dan met een mooie bos bloemen, een lekker geurtje of een heerlijk wellness moment met natuurlijke producten of een zelfgemaakt maskertje

Bij Inner Vitamins hebben we voor iedere vrouw wel iets leuks in het assortiment. In onze webshop vind je verzorgende producten van natuurlijke merken zoals JasönAvalon en Chi om huid en haar te verzorgen. Deze producten bevatten geen schadelijke stoffen en zullen het lichaam dus écht verwennen.

Verder hebben we inspirerende kookboeken, heerlijke biologische thee, hele fijne handzeep van Marcel's Green Soap (daar worden vrouwen blij van, echt!) en niet te vergeten hét supplement voor de vrouw: Wild Maca van onze eigen lijn Plant O'Vitamins.


Wil je een product ingepakt hebben voor Moederdag?
Vermeld dit dan in het vak voor opmerkingen tijdens het bestellen en wij pakken het mooi voor je in!

Onze cadeautips voor Moederdag

Wij hebben een selectie gemaakt van de favoriete verzorgingsproducten van ons eigen team, dat grotendeels uit vrouwen bestaat.

Jasön Huidcrème met Vitamine E

De favoriet van Mariëlle

Voed, hydrateer en help de huid regenereren met deze crème boordevol vitamine E. Deze natuurlijke antioxidant bestrijdt schade door vrije radicalen en beschermt de huid tegen fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid zijdezacht wordt. 

€ 11,99

BEKIJK ARTIKEL IN WEBSHOP

Chi Etherische olie Happiness 

De favoriet van Shirmila

Happiness olie brengt een lekkere geur in huis en zorgt voor een vrolijke sfeer. Met de warme geur van benzoë verbinden we warmte, ontspanning en geborgenheid. In combinatie met de frisse en zoete geuren van sinaasappel, bergamot en mandarijn zorgt Happiness voor een vrolijke en energieke sfeer. 

€ 11,50
BEKIJK ARTIKEL IN WEBSHOP

Avalon Organics Scalp Normalizing Conditioner

De favoriet van Jantina

Verzacht de geïrriteerde hoofdhuid. Hydrateert diepgaand en stimuleert de circulatie. Voor een maximale glans en soepele meegaande lokken. Bevat munt, eucalyptus, kamille en tea tree

€ 10,45

BEKIJK ARTIKEL IN WEBSHOP

Chi Space Aromadiffuser

De favoriet van Stephanie

Deze aromaverstuiver met sfeerlicht zorgt niet alleen 8 uur lang voor een lekkere geur in huis, maar bevochtigt en zuivert ook de lucht. De glazen kap is roségoud en geeft een mooi lichteffect in het donker. Leuk voor kinderen en een echte eyecatcher voor ieder interieur.

Van € 69,95 voor

€ 66,45
BEKIJK ARTIKEL IN WEBSHOP

Chi Rose Water Skin Spray

De favoriet van Grada

Puur rozenwater met een heerlijke intense rozengeur van biologisch gekweekte rozen uit Bulgarije. Rozenwater is zeer veelzijdig inzetbaar is en fantastisch voor de huid. Het verkoelt, ontspant en verfrist de huid. Geschikt voor alle huidtypen.

€ 9,95

BEKIJK ARTIKEL IN WEBSHOP

Kookboek Rens Kroes 'On the go'

De favoriet van Angelique

Snelle, maar super gezonde recepten; van ontbijt on the go tot lunchtrommelinspiratie en van heerlijke salades voor bij een zomerse picknick tot zalig zoete tussendoortjes. Rens laat met dit boek zien dat een gezonde lifestyle (óók als je het druk hebt) niet heel ingewikkeld is.

€ 15,40
BEKIJK ARTIKEL IN WEBSHOP

Jasön Jojoba shampoo

De favoriet van Nina

JASON® Natural Jojoba Shampoo zorgt voor langdurige hydratatie, voorkomt gespleten punten en creëert meer volume, met zichtbaar gezonder glanzend haar als resultaat. Deze shampoo helpt de geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren en beschermt droog haar tegen hitte van de zon, een stijltang of krulijzer.  

€ 8,15

BEKIJK ARTIKEL IN WEBSHOP

Chi Superskin huidolie

De favoriet van Ingrid

Deze 100% natuurlijke gezichtsolie bestaat uit een voedende basis van biologische jojoba, abrikozenpit en kokosolie. Deze weldadige en rijke olie bevat natuurlijke etherische olie van Ho-hout, Vanille, Mandarijn en Litsea. Met Chi SuperSkin Oil heb je geen dag- en nacht crème meer nodig.

€ 19,95
BEKIJK ARTIKEL IN WEBSHOP

BEKIJK ALLE VERZORGENDE PRODUCTEN

 

Tip: Stuur dit artikel door naar iedereen die wel wat cadeautips voor Moederdag kan gebruiken! ;)

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    Klantenservice

    HULP NODIG BIJ EEN BESTELLING OF VRAGEN OVER EEN PRODUCT? WIJ HELPEN GRAAG!

    Telefonisch contact
    Bel ons op +(31)111 451034
    Op werkdagen van 9:00-17:00 uur

    Bezoek onze winkel
    Vissersweg 1
    4306 NS Nieuwerkerk

    Inner Vitamins 8,9 / 10 - 299 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    }