• Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. € 45
  • Klanten beoordelen ons met een 9

Terug

Nieuw! Vitamine D3 in chlorofylcapsules

Nieuw! Vitamine D3 in chlorofylcapsules

Nieuw in de serie met natuurlijke Plant O’Vitamins supplementen is onze vitamine D3 in chlorofylcapsules.

Vitamine D, ook wel de 'zonnevitamine' genoemd, speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van onze gezondheid. Bijna alle receptoren in het lichaam zijn afhankelijk van deze vitamine.

Wat is vitamine D3?

Vitamine D3 is een hormoon dat door het lichaam zelf kan worden aangemaakt met behulp van zonlicht. Hierbij wordt cholesterol onder de huid omgezet in vitamine D3. 

Wanneer we 15-30 minuten per dag ongeveer 30 tot 40% van de huid onbeschermd blootstellen aan zonlicht, zorgt dit voor voldoende aanmaak van de dagelijkse behoefte aan vitamine D3.

Deze aanmaak beïnvloedt verschillende belangrijke processen in het lichaam:

  • Het immuunsysteem (denk aan allergieën, intoleranties en ontstekingen)
  • De botgezondheid (calciumhuishouding in de botten)
  • Spieren en gewrichten
  • Hart- en bloedvaten
  • Energieproductie
  • Hormonale balans
  • Het mentale welzijn (denk aan de winterdip en ontspanning/stress)

Een vitamine D-tekort

Hoewel zonlicht de belangrijkste bron blijft van de productie van vitamine D3 in ons lichaam, kunnen bepaalde factoren, zoals een beperkte blootstelling aan zonlicht, een donkere huidtint en het gebruik van zonnebrandcrème, leiden tot een vitamine D-tekort.

Een tekort kan verstoringen geven in bovengenoemde gezondheidsprocessen. Vaak is dit als eerste merkbaar aan een verlaging in energie en een dip in de gemoedstoestand.

Met voeding, zoals vette vis en levertraanolie kan een vitamine D3-tekort deels worden aangevuld, maar niet voldoende. Een goed opneembaar supplement zorgt voor optimale niveaus van deze essentiële vitamine, wanneer er onvoldoende blootstelling aan zonlicht is.

Vitamine D3

Plantaardige vitamine D3

Onze nieuwe vitamine D3 in chlorofylcapsules bevat een natuurlijke vorm van vitamine D3, gewonnen uit lanoline; een wasachtige substantie in schapenwol.

Verkrijgbaar in twee doseringen:

Dit voedingssupplement is geschikt voor iedereen die de vitamine D-spiegels in het lichaam wil optimaliseren. Met name voor personen met een vegetarische levensstijl of een plantaardige voedingswijze is deze suppletie een ideale oplossing.

 

"Chlorofyl zorgt voor een optimale absorptie van vitamine D3 in het lichaam."

 

Capsules van chlorofyl

De keuze om capsules van dierlijke gelatine met visolie te vervangen door capsules met natuurlijk chlorofyl en vitamine D3 uit lanoline, is vrij uniek!

Plant O’Vitamins biedt met dit alternatief de mogelijkheid om een natuurlijke levensstijl te behouden en tegelijkertijd aan de dagelijkse voedingsbehoeften te voldoen.

Ook zorgt chlorofyl voor een optimale absorptie van vitamine D3 in het lichaam, door het lichaam te ondersteunen bij de ontgifting en spoorelementen te leveren.

De voordelen van vitamine D3

In de natuurgeneeskunde wordt het belang van vitamine D3-suppletie algemeen erkend. Veel mensen melden aanzienlijke verbeteringen in hun welzijn, nadat ze vitamine D3 in hun dagelijkse leefstijl hebben opgenomen. Van het optimaliseren van fysieke processen tot het verhogen van het energieniveau en het opbeuren van de stemming; een optimaal vitamine D-gehalte heeft een positieve invloed op de algehele kwaliteit van leven.

 

Omarm ook de kracht van plantaardige vitamine D3 en ervaar de voordelen die het in je leven brengt. 

 

Bestel Plantaardige Vitamine D3 van Plant O'Vitamins
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    Klantenservice

    HULP NODIG BIJ EEN BESTELLING OF VRAGEN OVER EEN PRODUCT? WIJ HELPEN GRAAG!

    Telefonisch contact
    Bel ons op +(31)111 451034
    Op werkdagen van 9:00-17:00 uur

    Bezoek onze winkel
    Vissersweg 1
    4306 NS Nieuwerkerk

    Inner Vitamins 8,9 / 10 - 299 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    }